söndag 28 oktober 2012

Kamerastativ

Hello folks.

Dagens inlägg handlar om ett kamerastativ som jag köpte för några veckor sedan.

Jag har en enkel och billig kompaktkamera som jag tyckte att jag borde ha ett stativ till.
Då kameran inte kostade så mycket och dessutom är ganska liten och lätt så behövde jag inget dyrare eller avancerat stativ.

Kameran som jag har satt på stativet här på bilderna är inte min lilla kompakt utan en äldre och tyngre analog systemkamera för APS  men inte den kameran heller är något problem för det här stativet.

Media Markt så hittade jag ett Hama Star61 för det facila priset av 129 kronor och jag är hittills fullt nöjd med stativet.

På den tiden jag plåtade analogt så hade jag systemkameror som var betydligt tyngre än min nuvarande lilla lätta kompakt och hade då också helt andra stativ.

Nu min recension av det här stativet Hama Star61.
Efter att ha tittat runt lite så kom jag fram till att detta bör vara ett av de bättre stativen i den lägre prisklassen och med tanke på att jag betalade endast 129 kr så kan jag inte se att det finns ett enda annat stativ som kan klå detta.

Hyfsad gedigen, stadig konstruktion, bärhandtag byggt på stativet, svängarm och snabbplatta.
Stativet har 2 vattenpass och även en bärväska medföljer, vikt 1,2 kilo.


Om man sedan har en stor tung och avancerad systemkamera som man kanske gett 5-6-7 tusen kronor för så satsar man säkert på ett stativ runt en tusenlapp minst men som sagt så fyller det här stativet de behov av ett stativ som jag har med min lilla enkla kompakt.Mer om stativet kan du läsa om du trycker på mina två länkar i texten.

Vid pennan/tangentbordet,
baaartil

2 kommentarer:

  1. Kul med ett nytt stativ. :)

    SVAR: Inlägget du kommenterade, om dagens blogg ÄR tävlingen. :) Alltså anmäler du dig där och länkar det inlägget.

    SvaraRadera
  2. SVAR: Jag är säker på att de som skriver inte är fula, men att de är osäkra på sig själva. Min kropp rör bara mig, och osäkra människor brukar ha förmågan att kommentera andras kroppar och försöka trycka ned dem för att de är så osäkra själva. Väldigt tråkigt att det är så och att de inte kan ta åt sig av mina "må bra i dig själv" inlägg. :/

    Tack så jättemycket för dina fina ord, det värmer ska du veta! :)

    SvaraRadera

Cool Blue Outer Glow Pointer